Varžybos

Lietuvos plaukimo federacijos taurės varžybos. Anykščiai 2014 11 21-22 d.

Lapkričio 21-22 d. Anykščių baseine „Bangenis“ vyks Lietuvos plaukimo federacijos taurės varžybos, kuriose dalyvauti pareiškė norą 252 plaukikai iš Lietuvos ir Baltarusijos. Pasinaudoti gera repeticija prieš pasaulio plaukimo 25 m baseine čempionatą Dohoje (Kataras) nusprendė ne tik Lietuvos plaukimo rinktinės nariai – anykštėnas Giedrius Titenis, panevėžietis Danas Rapšys, vilnietis Povilas Strazdas, bet ir Baltarusijos pagrindinės plaukimo rinktinės komanda.

Pajėgių Baltarusijos plaukikų dalyvavimas kelia ypatingą susidomėjimą. Žiūrovai išvys Pasaulio ir Europos čempionės, 2012 m. Londono Olimpinių žaidynių dukart vicečempionės Aliaksandros Herasimenios, 2014 m. Europos čempiono Jevgenijaus Tsurkino, 2014 m. Europos jaunimo čempiono Stanislavo Pazdzeevo, ir kitų pajėgių sportininkų startus. Ar pavyks pajėgiausiam iš lietuvių šių metų Europos čempionato Berlyne sidabro ir dviejų bronzos medalių laimėtojui Giedriui Titeniui nugalėti namų baseine savo mėgstamose plaukimo krūtine rungtyse? Ar Baltarusijos plaukimo žvaigždės jau pasiekę geriausią formą bus galima pamatyti atvykus į Anykščių baseiną „Bangenis“, Ažupiečių g. 1A. Įėjimas nemokamas.

Dalyvių sąrašas (Entry list)

Results / Start lists

Varžybų rezultatus taip pat galite sekti savo mobiliuosiuose įrenginiuose parsisiuntę SplashMe programėlę. SplashMe programa  galite atsisiųsti AppStore. arba Play Store.

Taip pat skaitykite

Rėmėjai ir partneriai